Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Vincent

Ring til Vincent når du trenger å få tydet drømmene dine av et klarfølende medium, eller når du trenger hjelp med livets utfordringer.

26 kr/min

Hei, Vincent heter jeg, og når du ringer til meg kan du få tydet tegnene du mottar i drømmene dine og fra universet. Når vi sover er sinnene våre mere avslappet og åpne, og derfor slipper ubevisste budskap oftere gjennom til oss mens vi er i den tilstanden. Når du har livaktige drømmer eller drømmer som du føler er fulle av symboler og meninger som du ikke forstår, da kan jeg hjelpe deg med å tolke dem. Jeg er klarsynt og klarfølende, og har også evnen til å heale deg mens vi snakker sammen. Hvis du har spørsmål om arstologi og stjernene er dette også temaer jeg jobber med. Og hvis du har mistet noe kan mine evner bidra til at du finner det igjen. Sammen kan vi gjøre utfordringene dine mere oversiktlige, og nøste opp i dem til vi finner en løsning.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse