Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Valentina

Når du ringer til Valentina, møter du en selvsikker og tydelig klarsynt som gir deg styrke og hjelper deg gjennom vanskeligheter. Valentina snakker dansk.

26 kr/min

Hei, jeg heter Valentina. Jeg har vært synsk siden barndommen, og jeg er trygg og profesjonell i rollen som klarsynt mentor. I arbeidet mitt kommuniserer jeg med åndene for å hjelpe deg i utfordringene du søker hjelp med. Jeg jobber også med pendel- og englekort, og at jeg kan kjenne energiene rundt deg og lese auraen din. Gjennom årene har jeg utviklet ferdighetene mine både gjennom praktisk anvendelse og gjennom utdannelse. Jeg er et sertifisert medium og healer og har en grad i psykologi. Dette betyr at jeg har et solid grunnlag for å kunne veilede deg, uansett hvilke spørsmål du måtte ha. Hos meg vil du bli møtt med en åpen og positiv holdning, og jeg vil ta vare på deg på best mulig måte.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse