Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Tove

Når du føler behov for veiledning og råd fra en synsk, kan du kontakte Tove. Hun er en synsk spåkvinne som både er klarsynt, men også benytter tarotkort for å gi deg de beste svarene

26 kr/min

Velkommen. Jeg heter Tove og jeg blir glad om du ringer meg. Jeg er en synsk spåkvinne, eller heks om du vil. Ofte benytter jeg meg av tarot kort når jeg arbeider. Disse gjør meg i stand til å fokusere på de utfordringer du har. De hjelper med også til å se sammenhenger mellom ting, og kanskje jeg på den måten får avdekket noen sammenhenger du ikke har tenkt på eller oppdaget. Ting henger gjerne sammen, ofte på underlige måter. I den sammenhengen kan det være godt å huske på at jeg også utfører healing om det er naturlig. Alder gir oss erfaringer sies det. Det kan nok stemme, men ikke all erfaring er av det positive. Noen ganger får vi erfaringer vi gjerne skulle vært foruten. Det gjelder i alle livets faser, enten du er ung eller voksen. Å innrømme at ting er vanskelig er første skritt, neste skritt er å gjøre noe med det. Det er her jeg kan hjelpe. Det er her jeg kan se det du kanskje ikke ser. Jeg kan se hvilke skritt det kan være lurt å ta. Ring meg gjerne, så kan jeg hjelpe deg.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse