Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Sally

Sally er et dansk medium. Hun har lang erfaring og mye kunnskap innen det mediale. Sally er også dyretolk, og hun kan lese din aura.

26 kr/min

Jeg heter Sally og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske deg varmt velkommen til å kontakte meg. Jeg har medfødte gaver som hjelper i veiledningen og med å se fremover i tid. Jeg får svar gjennom kanaliseringer men bruker også englekort og englehviskinger i samtalene mine. Je er god til å lytte, og ydmyk overfor de tingene du ønsker å ta opp med meg. Samtalene våre er private og alt blir naturligvis mellom oss. Hvis du ikke har kontaktet et medium tidligere eller hvis du føler deg usikker vil jeg guide deg gjennom samtalen. Jeg kan også hjelpe med din egen åndelige utvikling hvis du ønsker det. Temaer jeg kan hjelpe med er familiespørsmål, kjærlighetsbekymringer, spørsmål om karriere eller økonomi. Jeg kommuniserer også med dyr, så hvis du har spørsmål i forbindelse med et kjæledyr kan du ringe til meg. Jeg kan se din aura og føle energiene dine, og vil forsøke å bidra til at du blir mer balansert i løpet av samtalen. Redskapene jeg bruker er blant annet pendel og krystaller. Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg! Sally

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse