Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Rebecca

Rebecca har alltid vært åndelig. Hun ser fortiden, nåtiden og framtiden. Hun har et varmt hjerteog gjør alt for at du skal få en spådom som gjør at du lettere kan ta beslutninger om hvilken veg du skal velge. Hun kan på det varmeste anbefales.

26 kr/min

Hei. Jeg heter Rebecca. Jeg fins her på denne spålinjen for å kunne gi deg den aller beste hjelpen. Jeg har arvet mine gaver, og har vært åndelig siden jeg var lita. Du kan alltid være sikker å trygg når du snakker med meg. Jeg er en god lytter, og jeg kommer til å gi deg den aller beste veiledningen. Jeg spå i fortid, nåtid og framtid, så sammen kan vi gå gjennom de spørsmålene du har. Handler det om ditt dyr, kjærlighet, framtid, veivalg, økonomi, drømmer, eller er det «bare» hverdagsproblemer? Jeg er dyktig på det meste, og kan gi deg gode råd. Jeg benytter meg av min intuisjon og numerologi. Jeg benytter også spillkort, tarotkort og kjenner energier. Jeg formidler mine budskap direkte til deg. Du er velkommen til å ringe. Klem fra Rebecca

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her: