Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Pernilla

Pernilla er en svært erfaren seerske på et høyt nivå. Med livslang erfaring og en sikker intuisjon hjelper hun deg med små og store spørsmål i livet ditt.

26 kr/min

Velkommen til meg! Mitt navn er Pernilla, og jeg har vært klar over mine sterke mediale evner hele livet. Gjennom mange års øvelse har jeg utviklet en sterk og sikker intuisjon som gjør at jeg kjenner meg trygg på at svarene jeg gir deg er de rette. Når vi jobber med konkrete spørsmål som du stiller meg legger jeg gjerne tarotkort og tolker budskapene fra dem, men svarene kommer like gjerne til meg som syn, lyder eller følelser i løpet av samtalen. Jeg kan ofte kjenne på kroppen hvordan du har det, og dermed vil jeg også ha stor forståelse for problemstillingene du legger frem. Kom til meg med dine spørsmål fra alle områder i livet. Jeg kan svare på spørsmål om jobb eller karriere, yrkesvalg og utdanning, eller om kjærlighetslivet ditt eller andre relasjoner. Ved å kjenne meg inn på hvilke energier som beveger seg omkring deg kan jeg fortelle om utviklinger og hendelser som er poå vei inn i livet ditt. Ring meg for råd - du kan kjenne deg trygg hos meg.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse