Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Gudrun

Gudrun hjelper deg å analysere drømmene dine så du kan bli bedre kjent med ditt underbevisste. Hun kan også finne ting som er blitt borte, eller spå deg i tarotkort.

26 kr/min

Hei, Gudrun heter jeg, og jeg vil gjerne hjelpe deg ved å gi medial veiledning for å løse utfordringene du har i livet ditt. Jeg har mange års erfaring med medialt arbeid, og er av den oppfatning at jo bedre man kjenner seg selv og sitt underbevisste, desto lettere har man for å få oversikt over problemene og forstå hvorfor man reagerer som man gjør.Jeg kan spå deg om de fleste temaer, som kjærlighet, økonomi og karriere. Til dette bruker jeg tarotkort og intuisjonen min. Hvis du har mistet noe kan jeg hjelpe deg med å finne det.Kanskje har du en stadig tilbakevendende drøm somdu vil vite betydningen av?Drømmetolkning er blant mine sterke sider.Til meg kan du komme med alle slags spørsmål.Jeg lytter oppmerksomt til deg,og det er viktig at du føler deg ivaretatt hos meg.Velkommen til å ringe til meg, uansett når.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse