Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Grace

Grace er født med sine evner og har utviklet dem hele livet. Hun har evnen til å kanaliserer svar til deg på en måte så du finner tilbake til din indre ro. Ring henne, så får du spådommer du garantert blir tilfreds med.

26 kr/min

Mitt kall er å hjelpe mennesker. Jeg har hatt mine overnaturlige evner hele livet. Jeg får fram nøyaktige og tydelige svar til deg. Jeg har bakgrunn som terapeut, så jeg kan gi deg de verktøyene som du kan bruke når du skal tolke de budskapene som kommer. På den måten styrker du din framtid. Jeg vil gjøre mitt ytterste for hjelpe og veilede deg der du befinner deg nå. Jeg får mange forskjellige tilbakemeldinger, det være seg som visuelle bilder, antydninger eler ord som kommer til mitt indre øre. Jeg spår i tid, framtid eller fortid helt avhengig av hva du har vært i gjennom og hvilke utfordringer du behøver hjelp til. Om du søker min hjelp, kontakter du meg, kanskje allerede i kveld?

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her: