Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Blanca

Dette er Blanca. Hun får medial veiledning av englene. Hun får ofte bilder i form av farger, skikkelser og lys. Hun gjør sitt beste for å hjelpe deg. Ring henne, hun er en svært kyndig spådame.

26 kr/min

Hei! Jeg heter Blanca. Jeg får medial veiledning av englene. De leder meg med kjærlighet, lys og visdom. De fyller meg med den konsentrasjonen jeg trenger for å gi deg min eksperthjelp. Englene hjelper meg med innsikt og kunnskap til alle slags problemer. Jeg bruker englekort, orakelkort og pendel; alt du trenger når jeg spår deg. Jeg er en seerske som arbeider for lyset. Jeg får ofte bilder i form av farger, skikkelser og lys. Intuisjonen min er sterk og hjelper meg med å svare direkte og ærlig. Med meg er det få som blir skuffet. Jeg er lett å stole på og kommer alltid til å gjøre mitt beste for å hjelpe deg. La meg få spå deg. Varme hilsener fra din spådame Blanca.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse