Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Belinda

Belinda er spådame i tredje generasjon, og bruker sine evner til å hjelpe mennesker som trenger å finne tilbake til styrken og lyset i vanskelige situasjoner.

26 kr/min

Hei, velkommen til meg; Belinda heter jeg. I min familie har vi vært spådamer i tre generasjoner, kanskje mer, og jeg er stolt over å bringe arven videre. Hvis du føler at du har utfordringer i livet som kan virke store eller uoverkommelige må du gjerne komme til meg så skal jeg bruke alle mine evner og all min fokus på å prøve å hjelpe deg. Iblant ser man ikke selv enden på vanskelighetene, og da kan jeg med mitt klarsyn se litt lenger og kanskje se det lyset i tunnellen som du lengter etter. Jeg er en jordnær person og en god lytter og samtalepartner. Når jeg jobber med deg bruker jeg gjerne tarotkort sammen med min intuisjon for å nærme meg problemstillingen du legger frem. Hos meg finnes ingen dumme spørsmål, og ingen problemer er for store eller for små.

« tilbake

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse