Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
 26 kr/min 
VIP

Synske

Spåtjenester

Et kjapt google søk på ordet spåtjenester gir deg rask en 11-12000 treff. Det viser oss at det er et marked der ute for slike tjenester. Der det er et marked, finner du hurtig tjenstetilbydere. Jeg vil gjerne dvele litt ved dette marked og utbyderne av spåtjenester.

Spåtjenester
Spåtjenester

Hos mange sitter kanskje bildet av at spåtjenster utføres av en utkledd, gjerne eldre dame på et omreisende tivoli fast. Sånn er det ikke, definitivt, antakelig er det vel ingen som operer med krystallkuler heller, selv om krystaller og andre remedier ofte benyttes i dag også.

På nettet annonseres tusenvis av spåtjenester. Noen av disse er velkjente mennesker som har holdt på med spåtjenester i mange år, både online og med egne show rundt omkring. Andre er mindre kjente, endog anonymiserte bak navn som Gry og Magdalena, men uten etternavn, så det er vanskelig å identifisere dem. Dette er forsåvidt greit det, bare tjenestene de leverer holder vann. De fleste stedene som lar sine synske være anonymiserte, er gjerne velrenomerte selskap som da går god for tjenestene deres ansatte utfører. Uavhengig av om de som utfører spåtjenester på denne måten operer under fullt navn eller kun fornavn, så er opplegget gjerne det samme. Du ringer opp en tjeneste, velger en synsk og settes over til denne. Hun eller han får da betalt etter hvor lenge samtalen varer. Du betaler gjerne over telefonregningen eller får tilsendt en faktura. De spåtjenestene som opererer med betaling i etterkant påfører noen ganger innringerne en overraskelse når regningen kommer, man glemmer gjerne hva timeprisen var, eller, rettere sagt, minuttprisen. Her er det viktig å følge med på klokka.

Hvem er det så som benytter seg av spåtjenester? Det korte svaret er: Alle! Det er deg og meg, eller i hvert fall naboen. Her skilles ikke på kjønn, alder eller sosial rang. Vel, når det gjelder alder, krever de aller fleste, i hvert fall de som er seriøse, at innringerne er myndige. «Alle» har behov for å snakke med andre om framtiden, eller om det er noe i fortiden som har skapt den vanskelige situasjonen de har kommet opp i. Andre har behov for råd og hjelp fra foreldre eller andre slektninger som har gått bort, og søker de som kan hjelpe med sånt. Andre igjen har drømmer de søker hjelp til å forstå, drømmetyding er gjerne en spåtjeneste som annonseres.

Får man hjelp da? Når en leser tilbakemeldinger fra innringere får mange hjelp med det de søker, noe som tyder på at mange som utfører spåtjenester er dyktige mennesker, og menneskekjennere. De kan kunsten å behandle mennesker, noe so er godt. Uansett om du er lege, advokat eller synsk er det jo det alt koker ned til. Evnen til å snakke med mennesker, utføre sin tjeneste og ha fornøyde kunder som føler seg ivaretatt og at de har fått hjelp med de bekymringene de hadde. Dette kvalitetskravet gjelder alle, og lever du ikke opp til det, er du fort «out of business» som det heter på engelsk. Leverer du ikke varene, slutter kunder å ringe deg. Så enkelt er det. Så om du er interessert i å beholde jobben, må du ganske enkelt vite hva du snakker om, her blir du avslørt rask. På den måten er vi alle med på å kvalitetsikre alle slags spåtjenester.

tilbake
Alma
nr 594

Dette er Alma. Hun får medial veiledning av englene. Hun får ofte bilder i form av farger, skikkelser og lys. Hun gjør sitt beste for å hjelpe deg. Ring...

Ledig
Bloggere
Laura
nr 529

Ønsker du å snakke med en som alltid gir ærlige svar, da skal du snakke med Laura

Ledig
Anki
nr 233

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?

Ledig
 
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse