Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Norges beste klarsynte

820 97 244
 26 kr/min 
VIP

Synske

Spådamer på nettet

Kloke koner, spådamer, spåkone, synske personer - flere begreper, samme ulla?

Spådamer på nettet
Spådamer på nettet

På nettet finnes det i dag et mangfold av sider som tilbyr spåtjenester og du finner dem over alt. Norske, danske, tyske, ja de fleste europeiske språk er representert, sikkert mange andre også. Men, spådamer? Hvorfor ikke spåmennesker eller spåere, litt mere kjønnsnøytralt? Ting heter jo ikke lærerinner eller sykepleiere lenger, selv om de kvinnelige er i flertall innen disse yrkene også. Vel, det heter jo fortsatt rådmann og fylkesmann mange steder, så ok. Da finnes det sikkert mannlige spådamer også. Faktisk så mange som ca 20% er menn, sies det.

Hvem er så disse menneskene som skjuler seg bak begrepet spådamer? Det er et mangfold. Her finner du mange forskjellige. Noen sier de har arvet sine evner fra tidligere generasjoner, andre har følt at det er «noe» der, og lært seg å utvikle disse evnene. Felles for begge disse gruppene er at de har gjort dette til noe mer, og fininnstilt sine evner. Dette har da blitt en yrkesvei for mange.

Det er ikke lenger slik at spådamer sitter i et telt på et tivoli aller et marked utkledd som sigøynerkone og krystallkule, dette er moderne kvinner og menn som arbeider seriøst, gjerne knyttet til et firma som organiserer tjenestene, for eksempel som et teletorg. Vel, noen har sikkert en utadrettet virksomhelt og tar i mot kunder privat også, men tiden som sigøynerkone er forbi, eller så er det kun for show og underholdning, med en aspekt av reklame for egne tjenester. Begrepsbruken kan variere, noen kaller seg spåkone, andre sier synsk.

I dagligtale er det nok ingen forskjell. Ei spådame bruker gjerne tarotkort, krystaller eller pendler for å finne de svarene som søkes, forskjellige typer spørsmål, forskjellige hjelpemidler, her som i andre sammenhenger. En pendel kan lettere gi svar på ja-nei spørsmål, eller andre typer av spørsmål med to alternativer, krystaller og kort brukes gjerne til mer kompliserte spørsmål, gjerne spørsmål knyttet til fremtidig utvikling, økonomi, jobb eller samliv. Mange synes kanskje at svar man får på slike spørsmål er vage og usikre. Dette skyldes som regel at mange slike spørsmål er vage, og at den som stiller spørsmålet selv må ta aktive valg senere og i mange tilfeller er utfallet avhengig av aktive valg hos andre. Svarene må alltid sees som råd og pekepinner på hva som skjer om en følger et sett med råd. Hvis du gjør slik eller slik, er sansynlighetet for at resultatet blir slik eller slik.

Ei spådame kan aldri gi deg en fasit. Mange ganger kontakter folk spådamer eller klarsynte som en siste utvei. Etter at arbeidsgiver, NAV og andre har mislykkes. Da er svarene ofte at man faktisk må få klarhet i noen ting, og at spådamens råd må basere seg på at disse tingene blir avklart. I slike tilfeller blir en del av svaret ofte at man som spådame også må være veileder i hvordan man kan få ordnet opp i slike ting først. Her er man faktisk mer som en rådgiver i hvordan for eksempel et hjelpeapparat kan fungere, hvem man kan spørre om hjelp til å fylle ut en søknad eller få juridisk hjelp. Om disse tingene blir ryddet av veien, først da kan man tenke på om kjærlighetslivet blir bedre, om økonomien blir bedre eller hvilke nye veier karrieren fører oss.

tilbake
Ella
nr 83

presentation kommer snart

Ledig
Bloggere
Yrsa
nr 94

Presentation kommer snart

Ledig
Bloggere
Annie
nr 211

Spådamen Annie lar englene gi svar på dine spørsmål, og du kan snakke med henne om utfordringer på alle livets områder.

Ledig
 
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse