Close
Topp kvalitet på våre lesninger

Eksklusive lesninger fra Norges beste klarsynte!

820 97 244
26 kr/min
VIP

Synske

Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Her om dagen bladde jeg gjennom avisa, brått stoppet jeg ved en annonse «Åndenes makt klarsynte søkes»

Åndenes makt klarsynte var overskrifta
Åndenes makt klarsynte var overskrifta

Det var nok den pussige ordstillinga som gjorde at jeg bremset opp. Hvordan går det ann å skrive slik tenkte jeg, «Åndenes makt klarsynte søkes». Etter å ha lest annonsen måtte jeg jo smile. Årsaken var jo å tiltrekke seg oppmerksomhet fra lesere, og det hadde de jo klart, til og med jeg stoppet opp.

På jobben begynt vi å diskutere denne annonsen, hvem søker på slikt, spurte en av kollegaene. Mange gode, og noen mindre gode, forslag kom opp, alt fra synske, klarsynte, prinsesser og sjamaner til vanlige mennesker. De fleste hadde jo fått med seg noen episoder av Åndenes makt, så vi visste jo litt om hva konseptet gikk ut på. Vi visste jo også litt om hvilke klarsynte som deltok i serien.

Dagen etter hadde en av kontorets «moroklumper» hengt opp en stor plakat på kontorets oppslagstavle: Finnes Åndenes makt klarsynte her på kontoret?». Det var kanskje dette som gjorde at jeg begynte å undersøke litt rundt dette. Altså, programmet, konseptet og de som deltok, kvalifikasjoner og så videre. 1: Hva er Åndenes makt? Svar: Et program på TVNorge der noen som mener at de er hjemsøkt av noe overnaturlig tar kontakt, TV-teamet rykker inn, undersøker, historien fortelles, en klarsynt besøker stedet og en forklaring blir presentert, og huset eller stedet renses. Deretter undersøker programlederen fakta, og prøver å finne sammenhenger med hva kilder forteller. Så nå søker de altså etter nye klarsynte, men overskrifta «Åndenes makt klarsynte». 2: De skal ha en som kan se eller føle det som skjer, for så å kunne rense stedet. I tillegg skal det sikkert være en som gjør seg på TV. Det gjør jo at jeg ikke er aktuell, klarsynt er jeg ikke, og min fremtoning egner seg best på radio. Men spennende er det jo.

En klarsynt er en som får opp et "bilde" av en spesiell hendelse eller situasjon som kan skje eller har skjedd. De fleste mennesker sender ut en form for "energi" som en klarsynt fanger opp og tolker. Klarsyn sammen med en godt utviklet intuisjon gir den klarsynte mulighet for a gi deg råd og veiledning om en bestemt handling eller situasjon nå eller i fremtiden. Det er i hvertfall det jeg får opp når jeg søker på nettet. Faget kalles visst mediumskap. Ut fra det jeg leser, inneholder dette fagfeltet mange ting.

Uten at det framgår av annonsen «Åndenes makt klarsynte» så ser jeg jo i programmet at områder som å formidle meldinger fra avdøde og rense hus og områder er områder vedkommende arbeider med. I tillegg formidles sinnstemninger hos den eller de som hjemsøker stedet. Den klarsynte må kunne disse tingene, både for å skape et godt program, men også for å være troverdig. 3: I forhold til denne jobben er det jo viktig med kommunikative evner. Man skal jo som sagt være med på å skape et program. Jeg antar at det her kreves at man har litt skuespillertalent, ikke for å spille skuespill, men for å være formidler til tv-publikummet. I dette programmet skal en jo både kommunisere med de som eier stedet, de som ser på og den som eventuelt skal hjelpes over på den andre siden. Det blir jo tre forskjellige måter å kommunisere på.

tilbake
Gudrun
nr 432

Gudrun hjelper deg å analysere drømmene dine så du kan bli bedre kjent med ditt underbevisste. Hun kan også finne ting som er blitt borte, eller spå deg i...

Ledig
Mats
nr 749

Mats er en sertifisert healer som ved hjelp av sine evner og forskjellige verktøy kan hjelpe deg gjennom utfordringene dine

Ledig
Saga
nr 758

Sagah formidler budskap til deg fra den andre siden gjennom automatskrift. Hun er også healer og kan bistå med medial veiledning.

Ledig
 
Trykk her for å ringe nå! 820 97 244 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer

Prisen for å ring vår betalingstjeneste på 820 97 244 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse